• Головна
  • Світ
  • Дрон безперешкодно літав: у мережі опублікували відео, як безпілотник партизанів потрапив на аеродром у Мачулищах

Дрон безперешкодно літав: у мережі опублікували відео, як безпілотник партизанів потрапив на аеродром у Мачулищах

Дрон потрапив на територію аеродрому «Мачулищі», сів на радар одного з літаків та полетів далі

Організація BYPOL показала повне відео з безпілотників, які підлетіли до російського літака А-50 в Мачулищах. Це розвідувальний літак, який корегує ракетні удари по Україні.

А-50. Фото ілюстративне

Так, на оприлюднених кадрах видно, як дрон безперешкодно літає над аеродромом «Мачулищі». Зокрема, безпілотник рухається над злітною смугою білоруського аеродрому.

Зазначається, що білоруські партизани протягом 2-х тижнів за допомогою дронів цивільного призначення, придбаних у магазині, вели авіарозвідку на військовому аеродромі. За інформацією BYPOL, дрон потрапив на територію аеродрому «Мачулищі», сів на радар одного з літаків та полетів далі.

Нагадаємо, білоруські партизани взяли на себе відповідальність за атаку безпілотника на російський літак спостереження А-50 на аеродромі Мачулищі у неділю, 26 лютого.

Натомість після цього самопроголошений президент Білорусі Олександр Лукашенко провів засідання з силовиками. За його словами, міліція, КДБ, військові «повинні бачити на рубежах країни будь-яку найдрібнішу агресивність щодо держави, щоб вжити відповідних заходів реагування».