• Головна
  • Новини Львова
  • У Львові скласти іспити на водійські права можна буде ще в одному сервісному центрі

У Львові скласти іспити на водійські права можна буде ще в одному сервісному центрі

Скласти іспити в ще одному сервісному центрі можна буде з 20 серпня

Скласти теоретичний та практичний іспит у Львові невдовзі можна буде у двох сервісних центрах МВС. З 20 серпня така послуга стане можливою і у сервісному центрі на вулиці Богданівській, 44. Про це 7 серпня повідомили на сторінці Сервісних центрів МВС у Львівській області.

“Аналізуючи попит на складання практичних іспитів у підрозділах Львівської області, з метою рівномірного його розподілення, з 20 серпня скласти іспити на право керування транспортними засобами можна буде у сервісному центрі МВС №4651 за адресою місто Львів, вул. Богданівська, 44”, — йдеться у повідомленні.

У підрозділі на Богданівській, 44 вже облаштували прозорий екзаменаційний клас, який обладнали камерами з перехресною відео зйомкою, а робочі місця обладнали камерами Face-ID. Для практичного іспиту будуть доступні автомобілі Toyota Corolla з механічною коробкою передач, а також автомобіль Hyundai i30 з пристроями ручного керування для осіб з інвалідністю.

Попри відкриття для складання іспитів Центру на вулиці Богданівській, кількість екзаменаційних хабів в межах Львівської області залишається незмінною, зазначають у повідомленні. Адже тепер така послуга перестала бути доступною у сервісному центрі у селі Зимна Вода.

Скласти теоретичний та практичний іспит з 20 серпня можна у підрозділах міста Львова №4641 на вул. Данила Апостола 11 та №4651 на вул. Богданівська 44, а також в Самборі, Стрию та Червонограді.

Нагадаємо, віднедавна посвідчення водія та свідоцтво про реєстрацію транспортного засобу мають додаткові елементи захисту. Нове посвідчення водія можна отримати у трьох ЦНАПах Львова.

Додамо, з 1 серпня 2023 року в дію вступив наказ МВС, який вносить зімни у правила складання іспитів на отримання посвідчення водія. Тепер упродовж року після завершення навчання в автошколі та отримання свідоцтва про теоретичну підготовку кандидат на отримання водійського посвідчення має необмежену кількість спроб для складання теоретичного іспиту та необмежену кількість спроб упродовж двох років з дня видачі свідоцтва про закінчення практичної підготовки для складання практичного іспиту.