ЛМР виділила з резервного фонду понад 500 тис. грн на ремонт ліцею "Сихівський"

Кошти використають на відновлення ліцею, який постраждав від ракетних обстрілів

У середу, 5 червня, комісія фінансів та планування бюджету Львівської міськради погодила виділення понад пів мільйона гривень на проведення аварійно-відновлювальних робіт у ліцеї “Сихівський”, який пошкодило внаслідок ракетного обстрілу.

Для проведення робіт управління освіти департаменту розвитку Львівської міської ради звернулося до міськради з проханням виділити 568 тис. грн з резервного фонду міського бюджету для ліцею "Сихівський". Ці кошти будуть спрямовані на ремонт окремих конструкційних елементів будівлі, які були пошкоджені внаслідок ракетних обстрілів. Зазначимо, внаслідок ворожої атаки у ліцеї пошкодило 32 вікна – вони були повністю розбиті. Ще 24 деформовані. Зараз усі вікна, які були цілком зруйновані, замінили.

Нагадаємо, 29 грудня 2023 року російські окупанти обстріляли Львівщину 14 дронами Shahed та 15 ракетами. За інформацією ДСНС постраждали 24 людей, були пошкоджені близько 18 будинків та 4 навчальні заклади (три школи і дитсадок). Серед них ліцей “Сихівський”, ліцей “Оріяна” та СЗШ №86.

У двох ліцеях Сихова замінили вікна та двері, та відновили роботу навчальних закладів у звичному режимі з 15 січня.