Поліція знайшла львів’янина, який похизувався в соцмережах порушенням ПДР

Чоловік опублікував відео, де він їде автомобілем смугою громадського транспорту

Вдень у неділю, 21 квітня, у соцмережах з’явилося відео, як у Львові, на проспекті Чорновола, водій порушує правила дорожнього руху: він їхав автомобілем смугою громадського транспорту.

Ввечері в неділю патрульна поліція Львівщини повідомила, що знайшла автомобіль, який був показаний на відео, на вулиці Малоголосківській у Львові.

«Сьогодні вдень на проспекті Чорновола, водій похизувався в соцмережах, як він, керуючи автомобілем Porsche Taycan, здійснює рух смугою громадського транспорту. Відео ми побачили у місцевому пабліку. За вчинки слід відповідати. Патрульні виявили транспортний засіб на вулиці Малоголосківській. 28-річного керманича притягнули до відповідальності», — сказано в повідомленні патрульної поліції.

Зауважимо, що водій не лише їхав смугою громадського транспорту, але й робив це зі значним порушенням швидкості. На відео видно, як спідометр показує, що автомобіль рухається зі швидкістю 149 км/год.

Скриншот

Нагадаємо, що проїзд смугою громадського транспорту є одним з найпопулярніших порушень ПДР в Україні. Штраф за таке порушення становить 680 грн.

Як повідомляв LVIV.MEDIA, 12 квітня у соцмережах з’явилося відео, на якому водій посадив за кермо свою 9-річну доньку. І батько і донька не були пристебнуті ременями безпеки. Згодом патрульні знайшли водія-порушника.