• Головна
  • Новини Львова
  • Ще 16 іменних дерев висадили у Львові завдяки благодійній ініціативі на потреби ЗСУ

Ще 16 іменних дерев висадили у Львові завдяки благодійній ініціативі на потреби ЗСУ

Дерева висаджували благодійники, які зробили донат. За гроші, які вдалося зібрати завдяки ініціативі, ГО “Добро. Дій” закупила 10 FPV дронів та Mavic воїнам

У центрі Львова у середу, 17 квітня, висадили ще 16 іменних дерев завдяки благодійній ініціативі на потреби ЗСУ. Благодійники жертвували гроші на закупівлю дронів, і як бонус, — отримали іменне дерево в центрі міста. Про це LVIV.MEDIA повідомила одна з організаторок акції Оксана Тиндик.

Дерева висаджували родини та бізнеси

ГО “Добро.Дій” вкотре провела ініціативу з висадки іменних дерев. Їх висаджували родини та бізнес-спільноти на кількох локаціях міста: у Парку на Валах, на площі Осмомисла, у дворику церкви Андрія та на проспекті Свободи.

“Сьогодні ми висадили такі дерева: липи, клени-явори, ясени-атласи, ліріодендрони, магнолії. Це 16 нових насаджень з іменними табличками тепер прикрашатимуть Львів. За кожне дерево наші партнери перерахували певні благодійні внески, за які ГО “Добро.Дій” купує дрони в межах благодійного проєкту “Пташки Перемоги”. У цій ініціативі є подвійна важливість: це озеленення і допомога ЗСУ,” — зазначила членкиня організації Оксана Тиндик.

Фото: ГО “Добро.Дій”
Фото: ГО “Добро.Дій”

За гроші з ініціативи закупили FPV дрони та Mavic

Цьогорічна благодійна ініціатива з висадки іменних дерев стартувала 12 квітня цього року. Акція проходить таким чином: благодійники отримають право висадити іменне дерево у центрі міста. За це вони віддають певну суму грошей, які “Добро.Дій” спрямовує на закупівлю дронів для військових у рамках проєкту “Пташки перемоги”. Зокрема, під час висадки дерев 17 квітня передали військовим 10 FPV дронів та БПЛА Mavic.

Фото: ГО “Добро.Дій”

Нагадаємо, нещодавно іменне дерево у Львові на проспекті Шевченка висадив відомий актор, герой фільму “Довбуш”, Олексій Гнатковський. Окрім того, ГО "Добро.Дій" спільно з центром реабілітації військових Superhumans висадили дерева у Винниках.