• Головна
  • Новини
  • В Україні викрили мережу парфумерної продукції, яка належить громадянці рф

В Україні викрили мережу парфумерної продукції, яка належить громадянці рф

В Україні викрили мережу парфумерної продукції, яка належить громадянці рф

Попри те, що прокуратура не зазначає назви арештованої мережі, цілком ймовірно, що йдеться про "Brocard"

В Україні арештували корпоративні права мережі парфумерної продукції, власницею якої виявилася громадянка рф.

Про це повідомляє Офіс Генпрокурора.

Права арештували на суму 881 тис. грн. Натомість вартість продукції мережі становить понад 420 млн грн (700 одиниць товару). Також конфіскували гроші.

"За даними слідства, службові особи товариства, яке діє в сфері оптової та роздрібної торгівлі парфумерією і косметикою, реєстрували податкові накладні, занижуючи при цьому ціну продажу товару. У подальшому вони не відображали у податковій та фінансовій звітності підприємства фактичні обсяги операцій з реалізації продукції. Таким чином вони ухилилися від сплати податку на додану вартість на 33 млн грн", — пише Офіс Генпрокурора.

Як зазначають правоохоронці, працівники компанії сформували штучний податковий кредит за нікчемними правочинами з надання рекламних послуг. Це призвело до заниження податку на додану вартість на 17,8 млн грн. Загалом до державного бюджету не надійшло понад 50 млн гривень.

Попри те, що прокуратура не зазначає назви арештованої мережі, цілком ймовірно, що йдеться про "Brocard". На момент публікації замовити продукцію на сайті мережі неможливо.

Нагадаємо, на Львівщині арештували підприємство, власниками якого є громадяни рф. Вартість майна становить понад 13 млн гривень.

Новини

Останні новини
Переглядаючи сайт LVIV.MEDIA ви погоджуєтеся з нашою Політикою конфіденційності