• Головна
  • Війна
  • ЗСУ контролюють 74 населені пункти в Курській області — Зеленський

ЗСУ контролюють 74 населені пункти в Курській області — Зеленський

ЗСУ контролюють 74 населені пункти в Курській області — Зеленський

Просування наших сил триває попри складні бої

Володимир Зеленський розповів про операцію в Курській області. Він каже, що постійно спілкується з головнокомандувачем Олександром Сирським, який доповідає про хід бойових дій. Про це Президент України повідомив 13 серпня.

Готують гуманітарних рішень для територій

За його словами, попри те, що бої дуже складні та інтенсивні, українські війська продовжують просуватися вперед у Курській області. Зеленський зазначає, що Україна збільшує кількість полонених, яких можна буде обміняти.

“Під контролем України 74 населені пункти. Там проводять перевірки та стабілізаційні заходи. Продовжується розробка гуманітарних рішень для цих територій”, — написав Зеленський.

Він також повідомляє, що триває підготовка до наступних кроків у військовій операції.

Нагадаємо, Президент Володимир Зеленський у понеділок, 12 серпня, офіційно попередив операцію в Курській області. Головнокомандувач Збройних сил доповів, що під контролем українських військ перебуває 1000 квадратних кілометрів в РФ. Ранніше Сили оборони України завдали удару по електропідстанціях ворога у Курській області. Тоді ж Центр протидії дезінформації попередив про нові провокації РФ у Курській області.

Пов’язані публікації

Останні новини
Переглядаючи сайт LVIV.MEDIA ви погоджуєтеся з нашою Політикою конфіденційності