• Головна
  • Війна
  • ЗСУ уразили склади з бомбами на аеродромі базування російських Су-34 та МіГ-31

ЗСУ уразили склади з бомбами на аеродромі базування російських Су-34 та МіГ-31

ЗСУ уразили склади з бомбами на аеродромі базування російських Су-34 та МіГ-31

Українські військові завдали удару по військовому аеродрому "Ліпецьк"

Уночі, 8 серпня, Сили оборони України успішно уразили військовий аеродром та засоби ППО російських окупантів. Українські військові завдали удару по аеродрому “Ліпецьк” у Ліпецькій області Росії та окупованій території Донецької області. Інформацію підтвердили у Генштабі.

Також атакували системи російських ППО на окупованому Донбасі

Під час атаки пошкодили склади з керованими авіаційними бомбами та інші важливі об'єкти на території аеродрому. В результаті удару виникла сильна пожежа та відбулося кілька вибухів. Аеродром “Ліпецьк” є важливою базою для російських військово-повітряних сил, де розташовані бойові літаки Су-34, Су-35 та МіГ-31.

Крім того, українські військові атакували російські системи протиповітряної оборони на окупованій території Донецької області. Було завдано ударів по трьох радарах противника, які входять до складу зенітно-ракетних комплексів С-350 та С-300.

“Підтверджено точне влучання та знищення одного радару ЗРК С-350. Щодо інших двох цілей інформація наразі уточнюється. Водночас зафіксовано припинення роботи всіх трьох радарів ворога після ударів. Спільна бойова робота всіх складових Сил оборони по важливих цілях збройних сил РФ триватиме й надалі. Далі буде…”, — написали у Генштабі.

Нагадаємо, 7 серпня спецпризначенці СБУ вперше в історії FPV-дроном. А у ніч на неділю, 28 липня, українські військові ворога — нафтобазу "Польова" в Курській області. Після атаки на нафтобазі сталися потужні вибухи та почалася пожежа. Ймовірно, загорілися резервуари з нафтопродуктами. А після цього українські військові знову завдали удару по важливих об'єктах на території Росії. Цього разу атакували кілька електропідстанцій у Курській області.

Пов’язані публікації

Останні новини
Переглядаючи сайт LVIV.MEDIA ви погоджуєтеся з нашою Політикою конфіденційності