• Головна
  • Війна
  • Сили оборони України завдали удару по електропідстанціях ворога у Курській області

Сили оборони України завдали удару по електропідстанціях ворога у Курській області

Сили оборони України завдали удару по електропідстанціях ворога у Курській області

Атаковано об'єкти, що забезпечують залізничні перевезення російської армії

Українські військові знову завдали удару по важливих об'єктах на території Росії. Цього разу атакували кілька електропідстанцій у Курській області. Інформацію підтвердили у Генштабі.

Атака призвела до перебоїв з електропостачанням у кількох районах

В результаті атаки в регіоні спостерігалися вибухи та робота протиповітряної оборони. Через пошкодження електропідстанцій у в Понировському, Курському та Солнцевському районах Курської області виникли проблеми з електропостачанням.

Атаку провели бійці Центру спеціальних операцій "А" Служби безпеки України разом з іншими підрозділами української армії. Метою удару були об'єкти, які забезпечують роботу російської залізниці. Ця залізниця використовується для перевезення зброї та військової техніки, що підтримує російську армію в Україні.

“Російська промисловість, яка працює на війну проти України є законною ціллю для наших військ. Заходи з підриву воєнно-економічного потенціалу ворога продовжуватимуться до припинення загарбниками збройної агресії проти українського народу. Далі буде…”, — написали у Генштабі.

Нагадаємо, у ніч на неділю, 28 липня, українські військові атакували стратегічний об'єкт ворога — нафтобазу "Польова" в Курській області. Після атаки на нафтобазі сталися потужні вибухи та почалася пожежа. Ймовірно, загорілися резервуари з нафтопродуктами.

Пов’язані публікації

Останні новини
Переглядаючи сайт LVIV.MEDIA ви погоджуєтеся з нашою Політикою конфіденційності