• Головна
  • Війна
  • На війні загинула відома активістка з Криму Шура “Ялта” Рязанцева

На війні загинула відома активістка з Криму Шура “Ялта” Рязанцева

На війні загинула активістка Шура Рязанцева «Ялта»

Військовослужбовиця до повномасштабного вторгнення працювала стилісткою на телеканалах "Інтер", "Україна", "Студія Квартал 95", реаліті-шоу "Орел і Решка", а також співпрацювала з зірками

У віці 40 років на російсько-українській війні загинула військовослужбовиця Шура Рязанцева з позивним "Ялта". Про її загибель повідомила сестра Валерія Рязанцева.

Шура “Ялта” Рязанцева

Шура Рязанцева була родом з окупованого Криму. У 2014 році вона активно долучилася до Революції Гідності, допомагаючи рятувати поранених на Інститутській вулиці у Києві. Її історія увійшла до документального фільму "Жіноче обличчя революції". Після анексії Криму того ж року Рязанцева намагалася повернутися на півострів, але на контрольно-пропускному пункті її захопили російські окупанти та 5 днів тримали у полоні.

До повномасштабного вторгнення Росії Шура працювала стилісткою та художницею з костюмів, співпрацюючи з телеканалами "Інтер", "Україна", "Студією Квартал 95", реаліті-шоу "Орел і Решка", а також українськими зірками. З початком російського вторгнення у 2022 році Рязанцева приєдналася до лав тероборони. Вона мріяла "заїхати у рідний Крим на танку". Нещодавно Шура перейшла служити у новий підрозділ Десантно-штурмових військ ЗСУ.

Тиждень тому, 2 червня, військовій виповнилося 40 років. Обставини загибелі військової Шури Рязанцевої наразі невідомі.

Пов’язані публікації

Останні новини
Переглядаючи сайт LVIV.MEDIA ви погоджуєтеся з нашою Політикою конфіденційності