• Головна
  • Війна
  • Бронювати працівників критично важливих підприємств можна буде онлайн

Бронювати працівників критично важливих підприємств можна буде онлайн

Військова служба

Функція з бронювання працівників критично важливих підприємств через додаток “Дія” запрацює в липні

Уряд підтримав постанову про запровадження електронного бронювання працівників критично важливих підприємств через портал Дія. Нова система має спростити процес бронювання, повідомив у п’ятницю, 7 червня, міністр цифрової трансформації України Михайло Федоров.

Рішення про бронь можна буде отримати за годину

Наразі для бронювання співробітника потрібно збирати підписи, подавати паперові заяви і чекати на результат тижнями. Однак, за словами Федорова, після запуску онлайн-бронювання все відбуватиметься швидше та простіше. “Процес буде швидким, прозорим і без людського фактору, а результат — за годину,” — зазначив міністр цифрової трансформації.

Керівник через Дію подаватиме списки працівників та електронну заяву. Система автоматично перевірить дані в реєстрах і за годину видасть результат. Підтвердження бронювання з'явиться у кабінеті керівника та застосунку "Резерв+" працівника. Можливість отримати паперове підтвердження також буде збережене.

Бронювання онлайн стане доступним у липні

Спочатку онлайн-бронювання запрацює для критично важливих підприємств та компаній, які залучені до оборони. Згодом функція стане доступною й для інших підприємств. Орієнтовний запуск послуги — початок липня, після завершення бета-тестування.

Пов’язані публікації

Останні новини
Переглядаючи сайт LVIV.MEDIA ви погоджуєтеся з нашою Політикою конфіденційності