На війні загинув 19-річний захисник з Дрогобича

На фронті загинув 19-річний захисник з Дрогобича

Тарас Гутникевич загинув внаслідок ракетного обстрілу під час виконання бойових завдань з захисту України

Під час захисту України загинув 19-річний Тарас Гутникевич, який мешкав в Дрогобицькій громаді. 31 травня він отримав поранення під час ракетного обстрілу, внаслідок якого загинув. Про це 3 червня повідомила пресслужба Дрогобицької міської ради.

У 18 років пішов на військову службу

Як повідомила Дрогобицька міськрада, Тарас навчався у місцевій ЗОШ №3, згодом закінчив ВПУ №19, де здобув професію електрогазозварника та автослюсаря. У 18 років Тарас Гутникевич долучився до війська. “Був на військових навчаннях у Великобританії, де пройшов вишкіл на штурмовика, згодом служив у Одесі. Був матросом на патрульно-протидиверсійному катері” — йдеться в повідомленні міської ради. До слова, у полеглого захисника залишились батьки, дідусь, сестри з племінниками та наречена.

Нагадаємо, 29 травня загинула бойова медикиня добровольчого батальйону “Госпітальєри” Ірина Цибух. Вона народилася у Львові та навчалася на факультеті журналістики Національного університету ”Львівська політехніка”. Після закінчення навчання переїхала до столиці, де працювала журналісткою.

Пов’язані публікації

Останні новини
Переглядаючи сайт LVIV.MEDIA ви погоджуєтеся з нашою Політикою конфіденційності