• Головна
  • Війна
  • Протягом 2024 року росіяни запустили по Україні 10 тис. авіабомб

Протягом 2024 року росіяни запустили по Україні 10 тис. авіабомб

Протягом 2024 року росіяни запустили по Україні 10 тис. авіабомб

Міністр оборони України вкотре наголосив на необхідності поставок Україні сучасних систем ППО

Від початку 2024 року російські окупанти запустили по Україні майже 10 тис. керованих авіаційних бомб. Про це повідомив міністр оборони України Рустем Умєров у суботу, 15 травня, на своїй сторінці у Facebook. Міністр також наголосив на необхідності сучасних засобів ППО для України.

У дописі про російський авіаудар по Харкову у суботу, 26 травня, Рустем Умєров розповів, що окупанти лише за п’ять перших місяців 2024 року запустили по Україні майже 10 тис. керованих авіабомб.

“Ворожий удар по будівельному гіпермаркету міста-героя Харкова, здійснений у суботу посеред білого дня, коли там могли перебувати сотні людей, — це ніщо інше, як черговий акт геноциду українського народу путінським режимом. Це свідоме вбивство мирного населення. Наша країна потребує більше сучасних систем ППО та авіації”, — додав міністр оборони.

Рустем Умєров також зазначив, що дипломати та високопосадовці щодня працюють над новими домовленостями із союзниками щодо поставок Україні нових систем протиповітряної оборони.

Пов’язані публікації

Останні новини
Переглядаючи сайт LVIV.MEDIA ви погоджуєтеся з нашою Політикою конфіденційності