Зенітники збили черговий ворожий літак Су-25

СУ-25

Напередодні Генштаб повідомляв про ще один літак СУ-25, збитий над Донеччиною

Зенітники 110-ї окремої механізованої бригади імені генерал-хорунжого Марка Безручка збили ще один ворожий літак СУ-25. Про це вони повідомили ввечері 23 травня.

“Іще мінус два літаки окупантів на нашому напрямку. Напередодні наші хлопці, посадили на вічну стоянку в донбаських степах ворожий Су-25. А вже сьогодні нестримні зенітники 110 ОМБр снайперськи відпрацювали по іще одному Су”, — йдеться у повідомленні бригади.

Обіцяли, що геноцид російських «Су» буде продовжуватись, обіцянку тримаємо! Іще мінус два літаки окупантів на нашому напрямку. Напередодні наші хлопці, посадили на вічну стоянку в донбаських степах ворожий Су-25. Це раз. А вже сьогодні нестримні зенітники 110 ОМБр снайперськи відпрацювали по іще одному Су. Це два. Московитам досі не вистачає клепки зрозуміти, що ми не дамо їм можливості засмічувати наш повітряний простір своїм літаючим залізом. Будемо збивати й далі!Сьогодні Україна відзначає день Героїв. Але, направду, на передовій день Героїв не раз в рік, а щодня. Щодня сотні тисяч українців своїми героїчними вчинками забезпечують існування нашої країни. Ми - нація незборимих!Ми - нація найсильніших!Ми - нація Героїв! Ворогам - смерть! «Імперія» має розпастися!

Posted by 110 окрема механізована бригада імені генерал-хорунжого Марка Безручка on Thursday, May 23, 2024

“Московитам досі не вистачає клепки зрозуміти, що ми не дамо їм можливості засмічувати наш повітряний простір своїм літаючим залізом. Будемо збивати й далі!”, — пообіцяли у 110-й окремій механізованій бригаді імені генерал-хорунжого Марка Безручка.

Нагадаємо, це вже не перший збитий бригадою літак СУ-25. 18 травня українські зенітники збитий російський Су-25 на Донеччині. 11 травня, військові 110 окремої механізованої бригади імені Марка Безручка також збили російський літак-штурмовик Су-25. Ще один Су-25 був збитий на Донеччині 4 травня, а також один 13 травня.

Пов’язані публікації

Останні новини
Переглядаючи сайт LVIV.MEDIA ви погоджуєтеся з нашою Політикою конфіденційності