• Головна
  • Війна
  • Воїни 110 ОМБр збили російський літак Су-25 на Донеччині

Воїни 110 ОМБр збили російський літак Су-25 на Донеччині

Воїни 110 ОМБР збили російський літак СУ-25 на Донеччині

Про збиття літака заявив Володимир Зеленський у вечірньому зверненні

У суботу, 4 травня, військовими 110 окремої механізованої бригади імені Марка Безручка був збитий російський літак-штурмовик Су-25. Літак вдалося збити на Донеччині. Про це заявив Президент України Володимир Зеленський у своєму вечірньому зверненні.

Вісім ракет і 70 керованих авіабомб

У своєму зверненні Володимир Зеленський зазначив, що протягом дня російські військові застосували вісім ракет різних типів і близько 70 керованих авіабомб по території України. “Протягом дня російські терористи використали вісім ракет різних типів та майже 70 керованих авіабомб проти наших прикордонних громад і позицій на фронті. Окремо відзначу воїнів зі 110 окремої механізованої бригади за збиття, сьогодні, чергового російського Су-25 на Донеччині” — йдеться у зверненні Зеленського.

Нагадаємо, у ніч на 4 травня українські захисники збили усі шахеди, які запустили росіяни по території України. Внаслідок бойової роботи зенітними ракетними підрозділами Повітряних Сил та мобільними вогневими групами Сил оборони України знищено 13 ударних БпЛА у Харківській та Дніпропетровській областях.

Пов’язані публікації

Останні новини
Переглядаючи сайт LVIV.MEDIA ви погоджуєтеся з нашою Політикою конфіденційності