• Головна
  • Війна
  • Українські військові знищили морський тральщик Росії 266-М "Ковровец"

Українські військові знищили морський тральщик Росії 266-М "Ковровец"

тральщик 266-М "Ковровец"

Військовий корабель призначений для розмінування морських шляхів та проведення кораблів і суден за тралами через мінні загородження

Вночі 19 травня українські військові завдали чергового удару по Чорноморському флоту Росії. Вони знищили морський корабель — тральщик ЧФ РФ проєкту 266-М "Ковровец". Про це повідомили Військово-Морські Сили ЗСУ.

За їхніми даними, ураження здійснювали спільними зусиллями з іншими родами військ. Вони позбавили російський флот ще одного корабля, який використовувався для розмінування морських шляхів.

"Сьогодні вночі Силами оборони України знищено морський тральщик Чорноморського флоту Росії "Ковровец". Разом з побратимами з інших родів військ ми продовжуємо наближати перемогу", — йдеться в повідомленні.

"Ковровец" (бортовий номер 913) – морський тральщик проекту 266М, який призначений для проведення за тралами кораблів та суден, розвідувального та контрольного тралення, прокладання фарватерів у мінних полях, участі у мінних встановленнях  у дальній зоні від своїх баз.

Пов’язані публікації

Останні новини
Переглядаючи сайт LVIV.MEDIA ви погоджуєтеся з нашою Політикою конфіденційності