• Головна
  • Війна
  • У ГУР знали про графік наступу росіян на Харківщину

У ГУР знали про графік наступу росіян на Харківщину

У ГУР знали про графік наступу росіян на Харківщини

Речник ГУР запевняє, що дії ворога розпочались за графіком. Усі необхідні інстанції, керівництво і командування були проінформовані

В Головному управлінні розвідки Міністерства оборони України запевняють, що заздалегідь знали про конкретний графік початку наступу армії РФ на півночі Харківщини. Про це 12 травня повідомила Українська правда, з посиланням на речника ГУР Андрія Юсова.

Керівництво і командування були проінформовані

Андрій Юсов зазначив, що дії ворога на даному напрямку розпочалися за графіком. “Дії ворога розпочалися за графіком, який був відомий, про який було проінформовано Головним управлінням розвідки, як і належить, всі необхідні інстанції, керівництво і командування” — йдеться в повідомленні, з посиланням на Андрія Юсова. За словами Юсова, росіяни на півночі Харківської області зазнають великих втрат. Також речник ГУР повідомив про рішення відкрити додатковий табір для російських військовополонених в Україні.

Нагадаємо, Deep State повідомили, що на Харківському напрямку окуповано 54,15 км кв. і додалася нова сіра зона 29 км кв. На Вовчанському напрямку окуповано 34,58 км кв. та додалася нова сіра зона — 45 км кв.

Пов’язані публікації

Останні новини
Переглядаючи сайт LVIV.MEDIA ви погоджуєтеся з нашою Політикою конфіденційності