• Головна
  • Війна
  • Сили оборони знищили ворожий ракетний комплекс “Бук-М1” за мить до пуску ракет

Сили оборони знищили ворожий ракетний комплекс “Бук-М1” за мить до пуску ракет

знищення російського зенітно-ракетного комплексу “Бук-М1”

На оприлюдненому відео видно, що установка саме готувалася завдати удару по наших силам

Українські військові ССО знищили російський зенітно-ракетний комплекс “Бук-М1”, який готувався до пуску ракет. Про це у четвер, 25 квітня повідомило командування Сил спеціальних операцій ЗСУ.

Під час розвідувальної операції на гарячому напрямку бойових дій українські військові помітили російський зенітно-ракетний комплекс “Бук-М1”, який готувався випустити ракети. Вони передали координати цілі артилерії.

Вартість такої зброї — близько 100 млн доларів

"Оператори 3-го окремого полку ССО під час розвідувальних дій на одному з найгарячіших напрямків виявили зенітно-ракетний комплекс “Бук-М1” противника, який готувався до пуску ракет", — йдеться у повідомленні. Українські військові знищили ракетний комплекс буквально за мить до пуску ракет.

⚡ЗНИЩЕНО «Бук-М1», який готувався до пуску ракет

⚡ЗНИЩЕНО «Бук-М1», який готувався до пуску ракет ⚫ Оператори 3-го окремого полку ССО під час розвідувальних дій на одному з найгарячіших напрямків виявили зенітно-ракетний комплекс «Бук-М1» противника, який готувався до пуску ракет. ⚫ Наші оператори передали координати ворожої цілі ракетно-артилерійському підрозділу Сил оборони. «Бук-М1» не встиг випустити жодної ракети – його було оперативно знищено.

Posted by Командування Сил спеціальних операцій ЗС України on Wednesday, April 24, 2024

До слова: Багатофункціональний високомобільний зенітний ракетний комплекс середньої дальності “Бук” (остання модернізація ЗРК “Бук-М1-2”) призначений для знищення літаків стратегічної й тактичної авіації, крилатих ракет, вертольотів та інших повітряних об’єктів.

Нагадаємо, нещодавно сили ППО вперше знищили дальній стратегічний бомбардувальник Ту-22М3 – носій крилатих ракет Х-22, якими російські терористи б’ють по мирних українських містах.є

Пов’язані публікації

Останні новини
Переглядаючи сайт LVIV.MEDIA ви погоджуєтеся з нашою Політикою конфіденційності