• Головна
  • Війна
  • Наслідки російської атаки по Чернігову: 18 загиблих та 78 поранених

Наслідки російської атаки по Чернігову: 18 загиблих та 78 поранених

Фото зруйнованої внаслідок російської атаки будівлі в Чернігові

Росіяни знищили житловий будинок та пошкодили ще чотири

У Чернігові завершилась пошуково-рятувальна операція на місцях влучань ворожих ракет. Станом на ранок четверга, 18 квітня, у місті виявили 18 загиблих внаслідок російської атаки людей. Ще 78 мешканців міста, зокрема четверо дітей, отримали поранення, повідомила пресслужба ДСНС України.

Росіяни знищили житловий будинок та пошкодили лікарню

У середу, 17 квітня, росіяни атакували ракетами Чернігів. Близько 9:20 у місті пролунали вибухи, загалом три ворожих ракети влучили в об’єкти цивільної інфраструктури. Зокрема росіяни зруйнували восьмиповерховий житловий будинок, також пошкодили лікарню, заклад вищої освіти та чотири багатоповерхівки. Крім того, пошкодження отримали десятки автомобілів, які були припарковані поряд з місцями влучань.

На місцях, куди влучили ракети, протягом доби працюють рятувальники. За цей час у місті виявили 18 людей, які загинули внаслідок російської атаки. Поранення отримали 78 мешканців міста, зокрема четверо дітей, з них 37 людей госпіталізовані та перебувають на стаціонарному лікуванні. Також рятувальникам вдалося врятувати з-під завалів трьох людей. На місцях атаки розгорнули пункти незламності, де мешканцям надають всю необхідну допомогу.

Нагадаємо, у середу, 17 квітня, росіяни атакували ракетами Чернігів. Вороги завдали трьох ударів по центу міста.

Пов’язані публікації

Останні новини
Переглядаючи сайт LVIV.MEDIA ви погоджуєтеся з нашою Політикою конфіденційності