• Головна
  • Війна
  • Росіяни на окупованих територіях готуються навчати дітей збирати дрони

Росіяни на окупованих територіях готуються навчати дітей збирати дрони

Фото: Конкурент

Окупанти планують ввести на уроках праці модуль, присвячений технологіям безпілотників

Росіяни на тимчасово окупованих територіях готуються ввести на уроках праці модуль, присвячений технологіям дронів. У ньому школярі вивчатимуть збирання безпілотних літальних апаратів з військовою метою, повідомив Центр національного спротиву, у неділю, 4 січня.

На уроках праці у школах на окупованих територіях росіяни планують ознайомлювати дітей з технологіями БпЛА: “Даний модуль буде присвячений вивченню технологій, особливостей конструкції та збирання БпЛА у військових цілях. Також серед школярів вестимуть агітацію щодо подальшого навчання на технічних спеціальностях та роботи на військових заводах”, — ідеться в повідомленні ЦНС.

Також у Центрі нацспротиву зазначили, що Кремль розглядає управління БпЛА як одну з ключових навичок при підготовці до військової служби. Відтак окупанти прагнуть залучити якомога більшу кількість молоді до мілітарних структур та роботи на об’єктах воєнно-промислового комплексу. У такий спосіб ворог вкотре порушує міжнародне право та використовує цивільне населення у військових цілях.

Пов’язані публікації

Останні новини
Переглядаючи сайт LVIV.MEDIA ви погоджуєтеся з нашою Політикою конфіденційності