• Головна
  • Війна
  • На Сумщині заборонили рух біля кордону, де російська ДРГ розстріляла двох людей

На Сумщині заборонили рух біля кордону, де російська ДРГ розстріляла двох людей

Фото: facebook.com/president.gov.ua

У п’ятикілометровій смузі від кордону заборонили рух цивільних автівок

У суботу, 3 лютого, у Сумській області заборонили рух транспорту на дорогах у межах п’ятикілометрової зони від кордону з Росією, повідомили у Сумській ОВА. Нещодавно ворожа ДРГ там обстріляла авто, внаслідок чого загинуло двоє людей.

“На виконання розпорядження командувача оперативно-стратегічного угрупування “Північ” та з метою недопущення втрат серед цивільного населення прикордоння Сумської області заборонено переміщення цивільних транспортних засобів”, — написали в ОВА.

Відтак рух автівок заборонили на 23 ділянках доріг, переглянути їх можна за посиланням. У Сумській ОВА додали, що на решті доріг рух цивільного транспорту у п’ятикілометровій зоні рекомендований з 8:00 до 17.00 до травня 2024 року та з 7:00 до 20:00 з червня по жовтень.

Нагадаємо, вранці у суботу, 27 січня, російська ДРГ пробралася на територію Сумської області. Окупанти розстріляли брата і сестру, які жили у прикордонному селі Хотінської громади. У Офісі Генпрокурора поінформували, що 54-річного чоловіка та 68-річну жінку ДРГ вбили у машині. Село Андріївка, у якому окупанти розстріляли людей, розташоване за п’ять кілометрів від кордону з Росією.

Пов’язані публікації

Останні новини
Переглядаючи сайт LVIV.MEDIA ви погоджуєтеся з нашою Політикою конфіденційності