• Головна
  • Війна
  • На Сумщині російська ДРГ у автомобілі розстріляла брата і сестру

На Сумщині російська ДРГ у автомобілі розстріляла брата і сестру

Автомобіль, у якому ДРГ розстріляла жителів Сумщини

Село, у якому жили загиблі, розташоване за п’ять кілометрів від кордону з Росією

Вранці у суботу, 27 січня, російська ДРГ пробралася на територію Сумської області. Окупанти розстріляли брата і сестру, які жили у прикордонному селі Хотінської громади, повідомили у Сумській обласній військовій адміністрації. У Офісі Генпрокурора поінформували, що 54-річного чоловіка та 68-річну жінку ДРГ розстріляла у машині.

У Сумській ОВА пояснили, що російська розвідувально-диверсійна група розстріляла брата та сестру в селі Андріївка, яке знаходиться за п’ять кілометрів від кордону з Росією.

”Вкотре звертаюсь до жителів п’ятикілометрової зони з проханням про евакуацію. Цей процес вже триває не перший місяць, допомога надається на кожному етапі. Російські терористи продовжують вбивати мирне населення. Евакуювавшись з небезпечних територій ви збережете своє життя”, — наголосив очільник Сумської ОВА Володимир Артюх.

Нагадаємо, у грудні російська ДРГ у Сумській області захопила в полон шістьох українських прикордонників. В полон українців взяли за три кілометри від кордону з Курською областю. Відомо, що російська ДРГ переважала українських прикордонників за чисельністю та силами.

Пов’язані публікації

Останні новини
Переглядаючи сайт LVIV.MEDIA ви погоджуєтеся з нашою Політикою конфіденційності