• Головна
  • Війна
  • ЗСУ ліквідували російського командира радіотехнічного полку у Криму

ЗСУ ліквідували російського командира радіотехнічного полку у Криму

Російський полковник Вадим Ісмагілов загинув під час ракетного удару, фото з соцмереж

Російський полковник Вадим Ісмагілов загинув, імовірно, під час ракетного удару 4 січня

У Криму ліквідували російського полковника, командира 3-го радіотехнічного полку (в/ч 85683) Повітряно-космічних сил РФ Вадима Ісмагілова, пише в середу, 10 січня, «Мілітарний» із посиланням на повідомлення Челябінського військового автомобільного інституту.

Ісмагілов є випускником Челябінського вищого військового автомобільного командно-інженерного училища, яке він закінчив у 2003 році. 15 лютого 2023 року він отримав нагородний годинник від так званого голови Криму.

Де саме загинув загарбник — невідомо, однак «Мілітарний» зазначає, що його, скоріш за все, ліквідували ударом ракет Storm Shadow/SCALP 4 січня. Тоді Повітряні сили ЗСУ завдали ударів по 222-у вузлу зв’язку (в/ч  03121), який разом з 3-м радіотехнічним полком входить у підпорядкування 31-ї дивізії протиповітряної оборони та по посту РЛС 5Н84А «Оборона-14» в Євпаторії.

Крім того, тоді ж українські ракети уразили склад боєприпасів біля Гришиного. Згодом на офіційному Telegram-каналі командувача Повітряних Сил ЗСУ Миколи Олещука з’явилося повідомлення з підтвердженням удару.

Пов’язані публікації

Останні новини
Переглядаючи сайт LVIV.MEDIA ви погоджуєтеся з нашою Політикою конфіденційності