• Головна
  • Війна
  • Обстріл Донецька: четверо людей загинули, понад десяток поранено

Обстріл Донецька: четверо людей загинули, понад десяток поранено

Обстріл Донецька: четверо людей загинули, понад десяток поранено

Серед загиблих, ймовірно, ворожий пропагандист

У новорічну ніч у середмісті окупованого Донецька пролунали вибухи. Російська окупаційна влада заявила, що є поранені та загиблі.

Так званий очільник «ДНР» Денис Пушилін заявив про 4-х загиблих та 13 поранених внаслідок обстрілу. Російські ЗМІ повідомляють, що нібито українські війська випустили по місту 15 ракет з РСЗВ. Також про обстріл окупованого міста написав голова окупаційної влади Донецька Олексій Кулемзін. Він написав, що у результаті обстрілу руйнувань зазнали готель "Донбас палас", школа та житлові багатоквартирні будинки.

Відразу після звернення Путіна до готелю було 6 прильотів «Хаймарсу». Вчора вони раділи удару по «Харків Паласу”, – повідомив журналіст Денис Казанський.

Наслідки прильотів по готелю були зняті на відео. На кадрах видно зруйновану будівлю, вибиті вікна та пошкоджене авто.

У цьому готелі, за попередньою інформацією, зібралась на новорічну вечерю «еліта» окупантів разом з московськими гостями.

Російські телеграм-канали з посиланням на так звані “екстрені служби ДНР” пишуть, що під час удару по готелю було вбито ворожого пропагандиста. Про це, наприклад, повідомив в ТГ пропагандист Олександр Сладков.

Смерть репортера підтверджується, поранення ще одного – теж”, – написав він.

Пов’язані публікації

Останні новини
Переглядаючи сайт LVIV.MEDIA ви погоджуєтеся з нашою Політикою конфіденційності