• Головна
  • Війна
  • У Силах Оборони спростували заяву росіян про захоплення Мар’їнки у Донецькій області

У Силах Оборони спростували заяву росіян про захоплення Мар’їнки у Донецькій області

Фото: Телеграф

У ЗСУ зазначили, що бої за місто тривають

У Силах оборони спростували інформацію російських ЗМІ про те, що російська армія нібито захопила Мар'їнку у Донецькій області. Про це заявив речник об'єднаного пресцентру Сил оборони Таврійського напрямку Олександр Штупун в ефірі телемарафону у понеділок, 25 грудня.

Раніше російське пропагандистське видання "РИА Новости" написало, що російські війська нібито повністю захопили Мар'їнку в Донецькій області. Про захоплення міста міністр оборони РФ Шойгу начебто доповів Путіну.

Однак у ЗСУ спростували цю інформацію. Зокрема речник об'єднаного пресцентру Сил оборони Таврійського напрямку Олександр Штупун назвав такі твердження росіян некоректними.

“Бої за Маринку тривають. Наразі наші військовослужбовці знаходяться в адміністративних кордонах Мар'їнки, але місто вщент знищено. Говорити про повне захоплення Мар'їнки некоректно", — сказав Штупун.

Також речник прокоментував ситуацію щодо Авдіївки. Штупун заявив, що реальної загрози оточення міста немає.

“Наразі ми стійко тримаємо оборону. Загроза оточення і прориву завжди є, але ми підтягуємо резерви, переформатовуємось, завдаємо ворогу втрат, він щодня втрачає 300-400 осіб. Наразі про якусь реальну загрозу оточення йти не може”, — додав речник.

Пов’язані публікації

Останні новини
Переглядаючи сайт LVIV.MEDIA ви погоджуєтеся з нашою Політикою конфіденційності