Під Авдіївкою загинув 56-річний митник із Львівщини, який був снайпером у спецпідрозділі ЗСУ

Під Авдіївкою загинув 56-річний митник із Львівщини, який був снайпером у спецпідрозділі ЗСУ

У березні цього року Михайло Угринюк став бійцем Legio V та 14 Окремого полку ЗСУ

Під Авдіївкою загинув державний інспектор митного поста “Львів-поштовий”, підполковник митної служби Михайло Угринюк з позивним “Митник”. Про це в п’ятницю, 24 листопада, повідомила Львівська митниця.

У листопаді 2022 року Михайла Угринюка мобілізували до лав ЗСУ. Він воював на передовій солдатом у складі 24-ї ОМБр імені короля Данила, а в березні цього року Михайло Угринюк став бійцем Legio V та 14 Окремого полку ЗСУ. Як снайпер нищив ворога на Запорізькому, Херсонському та Донецькому напрямах. “Буду воювати до кінця, це моя робота”, – завжди говорив друзям воїн з позивним “Митник”. Він не знав ні страху, ні пощади до ворога”, — зазначила в дописі Львівська митниця.

Про воїна-митника навесні цього року писало видання Washington Post. Михайло Угринюк розповів американському журналісту, як під час вибуху на північ від Бахмута отримав акубаротравму, зламав п'ять ребер, а осколками йому поранило ногу. Однак цього виявилось замало, щоб позбавити Митника сили духу. Після одужання він повернувся і продовжував бити ворога. “Це така ейфорія”, – казав Митник.

23 листопада Михайло Угринюк загинув, виконуючи бойове завдання в Донецькій області.

Пов’язані публікації

Останні новини
Переглядаючи сайт LVIV.MEDIA ви погоджуєтеся з нашою Політикою конфіденційності