• Головна
  • Війна
  • Росіяни в Херсоні знищили склад з гуманітарною допомогою від «Червоного Хреста»

Росіяни в Херсоні знищили склад з гуманітарною допомогою від «Червоного Хреста»

Після обстрілу спалахнула пожежа, фото «Червоного Хреста України»

У своєму повідомленні «Червоний Хрест» не вказав, хто влучив у їхній склад та знищив його

Унаслідок масованих обстрілів з боку російських окупантів, яких у ніч на 20 грудня зазнав Херсон, знищено склад з гуманітарною допомогою від українського «Червоного Хреста». Про це сам «Червоний Хрест» повідомив у Facebook, водночас згадка Росії в повідомленні відсутня.

«Сьогодні вночі, внаслідок чергового обстрілу Херсона, було повністю зруйновано склад з гуманітарною допомогою Херсонської обласної організації Українського Червоного Хреста. Пряме влучання та пожежа, що виникла внаслідок цього, повністю знищила запаси гуманітарної допомоги для жителів Херсонщини, що зберігалися на складі», — сказано в повідомленні.

В організації додали, що її працівники й волонтери унаслідок обстрілу не постраждали. Ліквідація наслідків обстрілу триває.

Росіяни масовано вдарили по Херсону з дронів-камікадзе та реактивних систем залпового вогню пізно ввечері середи, 19 грудня. Попри те, що дрони збила ППО, їхні уламки впали на житлові квартали. Загалом унаслідок комбінованого удару пошкоджено дитячий садок, три багатоповерхівки, стоянку, медичний заклад, поштове відділення та стоянку транспортного підприємства.

Пов’язані публікації

Останні новини
Переглядаючи сайт LVIV.MEDIA ви погоджуєтеся з нашою Політикою конфіденційності