• Головна
  • Україна
  • Росіяни вбили двох людей під час масованого обстрілу центру Херсона

Росіяни вбили двох людей під час масованого обстрілу центру Херсона

Росіяни вдарили по Херсону з артилерії, фото Андрія Єрмака

Росіяни обстріляли центр Херсона з артилерії о дев’ятій годині ранку

Вранці 5 грудня російські війська обстріляли центр Херсона, у результаті чого загинули двоє людей, ще один цивільний отримав поранення, його госпіталізували. Росіяни обстріляли місто з артилерії.

«З самого ранку російська армія безжально вкрила вогнем центр Херсона. На цьому місці окупанти вбили двох людей. Лікарям, які оперативно прибули на місце події, залишилося лише констатувати смерть херсонців», — повідомив голова Херсонської обласної військової адміністрації Олександр Прокудін та опублікував відео з місця події.

З самого ранку російська армія безжально вкрила вогнем центр Херсона. На цьому місці окупанти вбили двох людей. Лікарям, які оперативно прибули на місце події, залишилося лише констатувати смерть херсонців. 59-річний чоловік – травмований. Каретою “швидкої” його шпиталізували для надання меддопомоги.

Posted by Oleksandr Prokudin on Tuesday, December 5, 2023

У прокуратурі повідомили, що обстріл стався близько 09:00 ранку. Окупанти гатили з артилерійської зброї. Загинув 48-річний чоловік та жінка, її особа встановлюється. Усі в момент ворожої атаки перебували на вулиці.

Що стосується пораненого чоловіка, то йому 59 років. Його госпіталізували.

Пов’язані публікації

Останні новини
Переглядаючи сайт LVIV.MEDIA ви погоджуєтеся з нашою Політикою конфіденційності