• Головна
  • Війна
  • У Бєлгородській області під час бойових зіткнень вдалося знищити опорний пункт росіян

У Бєлгородській області під час бойових зіткнень вдалося знищити опорний пункт росіян

У Бєлгородській області під час бойових зіткнень вдалося знищити опорний пункт росіян

Через обстріли у двох селах Бєлгородської області зникло електропостачання

Поблизу російського села Тєрєбрєно Бєлгородської області відбулися бойові зіткнення. Унаслідок цього було знищено взводний опорний пункт російських військ. Про це повідомило ГУР у неділю, 17 грудня.

Близько 13-ї години губернатор Бєлгородської області В'ячеслав Гладков написав, що на кордоні села Тєрєбрєно Красноярузького району, за попередньою інформацією, триває стрілецький бій із противником. Пізніше губернатор уточнив, що постраждалих серед мирних жителів немає, натомість під час боїв було пошкоджено два приватні житлові будинки й альтанку. Також пошкодило лінії електро- і газопостачання, через що зникла електрика в селах Тєрєбрєно та Старосєльє.

Головне управління розвідки Міноборони України підтвердило факт бойових зіткнень поблизу Тєрєбрєно. У ГУР зазначили, що несподіваний напад на позиції російських військ і викликав хаотичний обстріл населеного пункту.

“Внаслідок атаки, яку здійснили противники кремлівського режиму на Бєлгородщині, знищено взводний опорний пункт російських військ. Несподіваний напад на позиції підрозділів армії терористичної Росії викликав панічну реакцію серед особового складу місцевого гарнізону. Так, за наказом тамтешніх командирів російських військ був відкритий хаотичний артилерійський вогонь по навколишніх селах”, ідеться в повідомленні.

Нагадаємо, у ніч з 16 на 17 грудня СБУ та ЗСУ уразили військовий аеродром “Морозовськ” у Ростовській області. В момент удару на летовищі перебували до 20 літаків СУ-34, а також три радіолокаційних станції

Пов’язані публікації

Останні новини
Переглядаючи сайт LVIV.MEDIA ви погоджуєтеся з нашою Політикою конфіденційності