• Головна
  • Війна
  • Президент закликав місцеву владу не забувати, що наразі пріоритетом є боротьба з ворогом

Президент закликав місцеву владу не забувати, що наразі пріоритетом є боротьба з ворогом

Президент закликав місцеву владу не забувати, що наразі пріоритетом є боротьба з ворогом

Зеленський заявив, що для тих, хто не на фронті, захист держави також є великим обов’язком

Президент Володимир Зеленський закликав керівників місцевого самоврядування не забувати, що наразі пріоритетом для всіх є боротьба із Росією. За його словами, місцева влада має робити все задля перемоги. Про це заявив Президент України під час засідання Конгресу місцевих та регіональних влад, що відбулося у Львові 15 грудня.

Зеленський зауважив, що він не звертав багато уваги на подібні питання. «Але прошу не давати можливості мені витрачати час саме на таку діяльність. Ми довіряємо один одному, і дуже хотілося б, щоб на місцях усе було зроблено задля нашої перемоги — від виділення коштів і до інших питань, за які потім може бути дуже соромно перед суспільством. Дуже вас прошу не відволікати нас від війни», — сказав Президент.

Також він зазначив, що зараз головним завданням є оборона держави. І її захист — це обов’язок кожної і кожного. Для тих, хто не на фронті, захист держави є також великим обов’язком і найголовнішим, що треба робити. «Якщо хтось не знає деталей, які в нас на фронті, що відбувається, і забув, із ким у нас, на жаль, таке сусідство, я хочу вам усім нагадати: оборона – номер один. Люди не забудуть, люди не пробачать, особливо ті люди, чиї діти поховані. Безумовно, всі ми це бачимо, кожен і кожна, в громаді нашої держави», — заявив Президент.

Нагадаємо, 15 листопада Володимир Зеленський з неанонсованим візитом приїхав до Львова. Також Президент відвідав Марсове поле у Львові, щоб вшанувати полеглих захисників.

Пов’язані публікації

Останні новини
Переглядаючи сайт LVIV.MEDIA ви погоджуєтеся з нашою Політикою конфіденційності