• Головна
  • Війна
  • ЗСУ просунулися вперед і зайняли нові позиції на лівому березі Дніпра

ЗСУ просунулися вперед і зайняли нові позиції на лівому березі Дніпра

ЗСУ просунулися вперед і зайняли нові позиції на лівому березі Дніпра

Вороги твердять, що українські сили просунулися на південний захід від с.Кринки і закріпилися в сусідньому лісовому масиві

29 листопада Збройні сили України просунулися вперед і зайняли нові позиції на лівому березі Дніпра в Херсонській області. Про це повідомив Інститут вивчення війни (ISW)

Російські джерела стверджували, що українські сили просунулися на південний захід від Кринок (30 км на північний схід від міста Херсона та 2 км від річки Дніпро) і закріпилися в сусідньому лісовому масиві.

Генштаб України повідомив, що українські війська утримують позиції на східному березі Дніпра. Російські військові блогери стверджували, що українські війська продовжують перекидати нові штурмові групи на лівий берег і що під Кринками діють від 300 до 400 українських бійців. Постійні заяви Росії про прибуття українських підкріплень на східний берег річки Дніпро свідчать про те, що російські війська намагаються перешкодити спробам України постачати та зміцнити свої позиції на східному березі Херсонської області.

Пов’язані публікації

Останні новини
Переглядаючи сайт LVIV.MEDIA ви погоджуєтеся з нашою Політикою конфіденційності