• Головна
  • Війна
  • У Генштабі підтвердили просування ЗСУ на лівому березі Херсонщини

У Генштабі підтвердили просування ЗСУ на лівому березі Херсонщини

У Генштабі підтвердили просування ЗСУ на лівому березі Херсонщини

Також 8 вересня на лівобережжі українські бійці знищили російський пункт керування безпілотниками

На Херсонському напрямку ЗСУ продовжують утримувати захоплені позиції на лівому березі Дніпра, а також ведуть контрбатарейну боротьбу. Сили оборони знищують склади боєприпасів росіян та б’ють по тилам противника.

Про це повідомив Генеральний штаб ЗСУ.

Окрім цього, у ефірі телемарафону Наталя Гуменюк заявила, що 8 вересня українські військові на лівобережжі Херсонщини знищили пункт керування ворожими безпілотниками.

"За минулу добу також було знищено три танки, два міномети, щонайменше п'ять одиниць автобронетехніки. Вибиваючи їх потужності з лівого берега, ми зменшуємо їх можливості обстрілювати правий", — наголосила Наталя Гуменюк.

На Мелітопольському напрямку ЗСУ продовжують наступальну операцію. Окупанти перекидають туди найбільш боєздатні частини зі складу повітряно-десантних військ. В районі Роботиного Запорізької області ЗСУ відбили понад 10 атак ворога.

Нагадаємо, раніше Генштаб повідомляв про успіх на напрямку Роботине-Новопрокопівка. Там військові закріплюються на досягнутих рубежах, завдають вогневого ураження артилерією по окупантах.

Пов’язані публікації

Останні новини
Переглядаючи сайт LVIV.MEDIA ви погоджуєтеся з нашою Політикою конфіденційності