• Головна
  • Війна
  • Обласний військком Рівненщини отримав ще одну підозру — він не задекларував 46 млн грн

Обласний військком Рівненщини отримав ще одну підозру — він не задекларував 46 млн грн

Фото: ДБР

Раніше військком отримав підозру за побиття підлеглого

ДБР повідомило про ще одну підозру керівнику Рівненського обласного територіального центру комплектування та соціальної підтримки. Як встановили правоохоронці, військком володіє нерухомістю та землею вартістю понад 46,6 млн грн. Про це повідомили у ДБР 26 жовтня.

Як встановили слідчі, військком має будинок площею 280 кв. м у селі Поляниця у гірськолижному комплексі «Буковель». Також на сусідній ділянці посадовець будував готель у форматі розкішного «котеджного містечка» площею майже 500 кв. м. Також чоловік має власну дачу площею 316 кв. м неподалік Яремче із домашнім більярдом та ставком, у якому розводив елітні види риби. Офіційно все майно належить тітці-пенсіонерці посадовця та сторонній довіреній особі.

Також в Івано-Франківську військком має три квартири загальною площею майже 200 кв. м та два гаражних приміщення. На одній з адрес слідчі знайшли та вилучили квадрокоптер, який використовують на передовій.

Слідство встановило, що чоловік є причетним до нерухомості, адже він приймав рішення щодо будівництва, вів перемовини про вартість тих чи інших об’єктів під час купівлі, домовлявся про оформлення паперів на підставних осіб.

Різниця між вартістю знайденої нерухомості та офіційно підтвердженим заробітком посадовця перевищує 46,6 млн грн. Йому повідомили про підозру за незаконне збагачення. Чоловікові загрожує до 12 років ув’язнення. Наразі від службових обов’язків військкома відсторонили, він перебуває під вартою без можливості внесення застави.

Нагадаємо, у липні ДБР викрило керівників обласного та районного військкоматів у Рівненській області, які побили військового. У одного із посадовців знайшли наркотики. Пізніше суд обрав запобіжний захід й помістив за ґрати керівника обласного військкомату у Рівненській області.

Пов’язані публікації

Останні новини
Переглядаючи сайт LVIV.MEDIA ви погоджуєтеся з нашою Політикою конфіденційності