• Головна
  • Україна
  • Посадовець Рівненського районного військкомату постачав наркотики своєму керівнику

Посадовець Рівненського районного військкомату постачав наркотики своєму керівнику

Фото: ДБР

Йому загрожує до 10 років ув’язнення

Державне бюро розслідувань повідомило про підозру начальнику структурного підрозділу Рівненського районного ТЦК та СП, який регулярно забезпечував свого керівника амфетаміном.

Про це повідомляє ДБР.

За інформацією Державного бюро розслідувань, кошти за наркотики чоловік не отримував, а лише намагався догодити своєму шефу, адже, ймовірно, хотів мати підвищення.

У Генпрокуратурі кажуть, що підозрюваний купив на чорному ринку наркотики, розфасував їх та помістив до упаковки з серветок. Упаковку чоловік заховав у бампері автомобіля співмешканки свого шефа. Після цього чоловік звітував своєму керівнику, називаючи наркотики «білою міткою». Амфетамін забирала співмешканка керівника.

Начальнику структурного підрозділу Рівненського районного ТЦК та СП повідомили підозру у незаконному придбанні та збуті психотропних речовин (ч. 2 ст. 307 КК України). Йому загрожує до 10 років ув’язнення з конфіскацією майна. Наразі посадовцю хочуть обрати запобіжний захід та відсторонити від посади.

Нагадаємо, раніше суд обрав запобіжний захід й помістив за ґрати керівника обласного військкомату у Рівненській області, який побив військового. Під час обшуків працівники ДБР знайшли у нього 8 пакетів із амфетаміном.

Пов’язані публікації

Останні новини
Переглядаючи сайт LVIV.MEDIA ви погоджуєтеся з нашою Політикою конфіденційності