• Головна
  • Україна
  • Мав наркотики та знімав на відео побиття військового: суд арештував керівника районного військкомату на Рівненщині

Мав наркотики та знімав на відео побиття військового: суд арештував керівника районного військкомату на Рівненщині

Мав наркотики та знімав на відео побиття військового: суд арештував керівника районного військкомату на Рівненщині

Чоловікові загрожує до 12 років тюрми

Суд обрав запобіжний захід керівнику районного військкомату у Рівненській області, який брав участь у побитті військового. Його триматимуть під вартою без можливості внесення застави.

Про це 28 липня повідомили у пресслужбі ДБР.

Так, напередодні посадовцю було повідомлено про підозри через участь у побитті підлеглого військового. Усе це посадовці знімали на телефон.

Натомість під час обшуків працівники ДБР знайшли у начальника районного ТЦК 8 пакетів із речовиною, схожою на амфетамін.

До слова, раніше суд також помістив за ґрати керівника обласного військкомату у Рівненській області. Обом фігурантам інкримінують перевищення військовою службовою особою влади чи службових повноважень, вчинене в умовах воєнного стану (ч. 5 ст. 426-1 КК України), а керівнику Рівненського районного ТЦК та СП ще й незаконне зберігання психотропних речовин з метою збуту у великих розмірах (ч. 2 ст. 307 КК України).

Посадовцям загрожує до 12 років позбавлення волі.

Нагадаємо, суд наклав арешт на майно, гроші та банківські рахунки екскерівника Одеського обласного територіального центру комплектування та соціальної підтримки Євгена Борисова та членів його родини.

Україна

Останні новини
Переглядаючи сайт LVIV.MEDIA ви погоджуєтеся з нашою Політикою конфіденційності