• Головна
  • Війна
  • Вночі Сили ППО знищили три БПЛА "Shahed" та одну керовану авіаційну ракету

Вночі Сили ППО знищили три БПЛА "Shahed" та одну керовану авіаційну ракету

Вночі Сили ППО знищили три БПЛА "Shahed" та одну керовану авіаційну ракету

Також минулої доби на півдні країни знищили три БПЛА типу “Ланцет”

У ніч на 22 жовтня росіяни атакували Україну ударними БпЛА, керованими авіаційними та зенітними ракетами. Українська ППО знищила три БПЛА "Shahed" та одну керовану авіаційну ракету. Про це повідомили у Повітряних Силах у неділю, 22 жовтня.

Вночі росіяни здійснили вісім пусків ракет С-300 із Бєлгородської області та тимчасово окупованої Донеччини. Також окупанти застосували керовану авіаційну ракету Х-59 з літака Су-34 із території тимчасового окупованої Запорізької області. Із північного напрямку росіяни запустили два БПЛА невизначеного типу та три ударні БПЛА типу “Shahed-136/131” з району мису Чауда у Криму.

Сили ППО знищили чотири повітряні цілі: одну керовану авіаційну ракету Х-59 та три ударні БПЛА “Shahed-136/131”. Також протягом минулої доби на півдні країни знищили три ударні БпЛА типу “Ланцет”.

Нагадаємо, вночі 21 жовтня росіяни нанесли удар ракетами С-300 по терміналу “Нової пошти” у селі Коротич на Харківщині. Станом на ранок 22 жовтня відомо про шістьох загиблих та 16 поранених людей.

Пов’язані публікації

Останні новини
Переглядаючи сайт LVIV.MEDIA ви погоджуєтеся з нашою Політикою конфіденційності