• Головна
  • Війна
  • Кількість загиблих внаслідок удару росіян по кафе у селі Гроза зросла до 55 людей

Кількість загиблих внаслідок удару росіян по кафе у селі Гроза зросла до 55 людей

Фото: Харківська ОВА

Втім кількість загиблих може ще збільшитись до 58 осіб

Кількість загиблих внаслідок удару “Іскандером” по кафе у Грозі, який стався 5 жовтня, збільшилася до 55 людей. За останню добу вдался ідентифікувати ДНК ще двох жінок. Про це 11 жовтня повідомив речник Харківської обласної прокуратури Дмитро Чубенко, пише Укрінформ.

Оновлено 12 жовтня. Кількість загиблих збільшилась до 56 людей, в реанімації померла 53-річна жінка, — повідомили в Харківській ОВА.

“Станом на зараз кількість загиблих у с. Гроза через російський ракетний удар збільшилася до 55 людей. За добу ще дві жінки було встановлено серед загиблих, до цього вони вважалися зниклими безвісти”, — сказав Чубенко.

Ідентифікація тіл загиблих триває й далі. Наразі безвісти зниклими є троє осіб. Втім кількість загиблих може зрости до 58 людей.

“Виходячи з заяв родичів про зниклих людей, кількість загиблих може ще збільшитись до 58 осіб. Криміналісти та судово-медичні експерти здійснюють дуже кропітку роботу з ідентифікації загиблих. Для прикладу, тіло одного з чоловіків, який перебував в епіцентрі вибуху, було розірвано щонайменше на 19 частин”, — зазначили у прокуратурі.

Нагадаємо, СБУ викрила братів-коригувальників ракетного удару по селі Гроза на Харківщині. Коригувальники Володимир Мамон та його молодший брат Дмитро є місцевими жителями, проте зараз вони перебувають на території Росії.

Пов’язані публікації

Останні новини
Переглядаючи сайт LVIV.MEDIA ви погоджуєтеся з нашою Політикою конфіденційності