• Головна
  • Війна
  • Володимир Зеленський відвідав позиції львівської 125-ї окремої бригади ТрО, яка тримає оборону на Харківщині

Володимир Зеленський відвідав позиції львівської 125-ї окремої бригади ТрО, яка тримає оборону на Харківщині

Володимир Зеленський відвідав позиції львівської 125-ї окремої бригади ТрО, яка тримає оборону на Харківщині

Президент подякував воїнам та вручив їм нагороди

У вівторок, 3 жовтня, Президент України відвідав позиції львівської 125-ї окремої бригади Сил територіальної оборони ЗСУ. Також Зеленський зустрівся із військовими 15-го мобільного прикордонного загону бригадного типу “Сталевий кордон” та 113-ої окремої бригади Сил територіальної оборони ЗСУ.

Про це повідомили в Офісі президента.

“Сьогодні Президент також відвідав позиції нашої 125 окремої бригади територіальної оборони Збройних сил України, яка зараз тримає фронт на Харківщині. Дякуємо за службу і захист. Львівщина пишається вами!”, написав голова Львівської ОВА Максим Козицький.

125-та окрема бригада ТрО виконувала бойові завдання з оборони Донецької, Харківської та Сумської областей. Батальйони бригади спільно з іншими підрозділами ЗСУ звільнили села Озерне, Діброва, Торське та смт Ямпіль на Донеччині. Військовослужбовці брали участь у боях у районі Бахмута.

“Пишаємося захисниками, які проявили максимальну міцність під час оборони Харківської області. Сьогодні мав змогу особисто подякувати їм, вручити нагороди, потиснути руки”, — зазначив Зеленський.

Нагадаємо, 3 жовтня Президент відвідав бійців львівської 103-ї бригади, яка воює на Куп’янсько-Лиманському напрямку.

Пов’язані публікації

Останні новини
Переглядаючи сайт LVIV.MEDIA ви погоджуєтеся з нашою Політикою конфіденційності