• Головна
  • Війна
  • Президент відвідав бійців львівської 103-ї бригади, яка воює на Куп’янсько-Лиманському напрямку

Президент відвідав бійців львівської 103-ї бригади, яка воює на Куп’янсько-Лиманському напрямку

Фото: ОП

Також Володимир Зеленський відвідав 68-му окрему єгерську бригаду імені Олекси Довбуша та 25-ту окрему повітрянодесантну Січеславську бригаду

3 жовтня президент України Володимир Зеленський відвідав львівську 103-тю окрему бригаду територіальної оборони ЗСУ на Куп’янсько-Лиманському напрямку. Також Зеленський зустрівся із військовими із 68-ї окремої єгерської бригади імені Олекси Довбуша та 25-ї окремої повітрянодесантної Січеславської бригади. 

Про це повідомили у Офісі президента.

Президент разом із комбригами і комбатами обговорили оперативну ситуацію на полі бою, перебіг наступальних та оборонних дій підрозділів, актуальні питання та потреби.

"Кожна наша бойова бригада, кожен воїн, який знищує окупантів, кожним своїм кроком уперед стверджує, що українська перемога неодмінно буде. Ви – міць! Дякую за службу!", — наголосив Зеленський. 

Нагадаємо, 103-тя ОБр ТрО з початку повномасштабного вторгнення Росії виконувала бойові завдання, зокрема, у складі ОТУ «Лиман», а з червня 2022 року підрозділи бригади воюють за свободу України у складі ОСУВ «Хортиця». Минулого року під час контрнаступу ЗСУ на Харківщині воїни 103-ї ОБр брали участь у звільненні села Озерне, а також повернули під український стяг Діброву та Ямпіль на Донеччині.

Пов’язані публікації

Останні новини
Переглядаючи сайт LVIV.MEDIA ви погоджуєтеся з нашою Політикою конфіденційності