• Головна
  • Війна
  • У ніч на 1 вересня ворог завдав удару ракетами «Калібр: є влучання на Вінниччині

У ніч на 1 вересня ворог завдав удару ракетами «Калібр: є влучання на Вінниччині

У ніч на 1 вересня ворог завдав удару ракетами «Калібр: є влучання на Вінниччині

Пошкоджено майно та приватні авто

Уночі 1 вересня 2023 року ворог завдав удару крилатими ракетами «Калібр». Зафіксовано пуски двох ракет з акваторії Чорного моря (район Феодосія).

Про це повідомив Генеральний штаб ЗСУ.

Одну ракету вдалось знищити, інша – влучила у приватне підприємство на Вінниччині. Пошкоджено майно, приватні авто, потерпілим надається допомога.

За інформацією Генштабу, Сили оборони України продовжують вести наступ на Бахмутському та Мелітопольському напрямках.

В напрямку Новоданилівка-Новопрокопівка досягнуто успіху.

На Бахмутському напрямку Сили оборони продовжують вести наступальні дії південніше міста Бахмут, закріплюються на досягнутих рубежах.

Ворог вів безуспішні наступальні дії в районах Мар’їнки, Новомихайлівки Донецької області та Вербового Запорізької області. Окупанти зазнали значних втрат в особовому складі, озброєнні та техніці.

Сили оборони України продовжують стримувати наступ російських військ на Лиманському та Бахмутському напрямках. Противник вів безуспішні наступальні дії в районі Новоєгорівки. Тривають важкі бої.

Додамо, за попередніми даними, Кремль планує провести вибори на тимчасово окупованих територіях на початку вересня. СБУ встановила понад 3,5 тис. колаборантів та їхніх російських «кураторів», які організовують незаконне голосування. Також Служба безпеки встановила «кандидатів» на псевдовиборах.

Пов’язані публікації

Останні новини
Переглядаючи сайт LVIV.MEDIA ви погоджуєтеся з нашою Політикою конфіденційності