• Головна
  • Війна
  • Обговорили успіхи на фронті та потреби українського війська: Залужний провів розмову з Марком Міллі

Обговорили успіхи на фронті та потреби українського війська: Залужний провів розмову з Марком Міллі

Залужний зазначив, що важливо посилити українську ППО та артилерію

У вівторок, 13 червня, Головнокомандувач Збройних Сил України Валерій Залужний провів телефонну розмову з головою Об’єднаного комітету начальників штабів США генералом Марком Міллі.

Про це Залужний повідомив у Telegram.

«Розповів про обстановку на фронті. На сході та півдні нашої країни тривають важкі бої оборонного та наступального характеру. Маємо певні успіхи, реалізовуємо наші плани, рухаємося вперед», - зазначив Головнокомандувач ЗСУ.

Так, напередодні чергового засідання контактної групи з питань оборони у форматі «Рамштайн» генерали обговорили пріоритети для українського війська.

«Важливо посилити протиповітряну оборону, артилерію і спроможності для контрбатарейної боротьби. Домовилися продовжувати діалог. Дякую генералу Міллі за послідовну і непохитну підтримку України», - поінформував Валерій Залужний.

Нагадаємо, станом на вечір 13 червня на фронті наступальні дії українських сил відбуваються на кількох напрямках. водночас в українських військових є й оборонні дії, тому що ворог наступає на кількох напрямках. Відтак ситуація неоднорідна.

Війна

Останні новини
Переглядаючи сайт LVIV.MEDIA ви погоджуєтеся з нашою Політикою конфіденційності