«Це війна»: львівський доброволець розповів історію підбитих росіянами БМП Bradley

«Це війна»: львівський доброволець розповів історію підбитих росіянами БМП Bradley

Боєць каже, що техніка врятувала життя військових

Днями у соцмережах поширилось відео, на якому, ймовірно, горять українські танки Leopard 2 та БМП Bradley.

Історію про те, що відбулося розповів безпосередній учасник подій та львівський доброволець 47 бригади «Маґура» Олександр Марчак.

Він повідомив, що росіяни дійсно поцілили у БМП своїми дронами.

«Мені кидали вороже фото з поля бою та питали, яка саме машина моя. Оскільки це російське ІПСО поширилось, а я трохи відійшов, хочу його прокоментувати. Це війна. Важка, кровопролитна з дуже сильним ворогом. Тому техніка втрачається. Не виключенням є наші бредлюхи, які зняли кац**ські дрони зі всіх боків. Не виключенням була й бредлюха мого екіпажу, в якій вилетіла назовні кількатонна турель», — каже Олександр.

Хлопець повідомив, що хоч підбита техніка і виглядає сумно, але цей метал не лише насипає по чужих позиціях, а й рятує життя українських військових.

«Поки росіяни стараються зробити нову “модель” для кадру “перемоги над заходом”, по кілька їхніх танків епічно згорають з екіпажами. Їхня піхота літає від наших фугасів, а радянські БМП — сміття, про яке навіть не хочеться говорити», — зазначив Сашко.

Відомо, що наразі боєць має поранення, на відновлення якого піде кілька місяців.

Нагадаємо, головний майстер-сержант 47 окремої механізованої бригади «Маґура» та ветеран війни Валерій Маркус розкритикував українців, які «тягнуть» в наше інформаційне поле російські фейки, та закликав співвітчизників до інформаційної гігієни.

Новини Львова

Останні новини
Переглядаючи сайт LVIV.MEDIA ви погоджуєтеся з нашою Політикою конфіденційності