• Головна
  • Війна
  • Українські захисники звільнили Благодатне (відео)

Українські захисники звільнили Благодатне (відео)

Українські захисники звільнили Благодатне (відео)

У ході операції вдалося взяти в полон російських військових

У неділю, 11 червня, стало відомо про звільнення населеного пункту Благодатне.

Про це повідомила 68-а окрема єгерська бригада ім. Олекси Довбуш.

«Славні воїни 68 окремої єгерської бригади ім. Олекси Довбуша у взаємодії з сусідніми підрозділами Сил оборони України звільнили населений пункт Благодатне. Загарбники опирались до останнього, але не витримали натиску нестримних росомах», — йдеться в повідомленні.

Звільнення Благодатного

Славні воїни 68 окремої єгерської бригади ім. Олекси Довбуша у взаємодії з сусідніми підрозділами Сил оборони України звільнили населений пункт Благодатне. Загарбники опирались до останнього, але не витримали натиску нестримних росомах!У ході операції вдалося взяти в полон російських військових. Отримана від них інформація допоможе в подальшій деокупації української землі.Слава Україні! Героям слава!#росомахи_на_варті #разом_до_перемоги #ваші_душі_за_наші_кривди

Posted by 68 окрема єгерська бригада ім. Олекси Довбуша on Sunday, June 11, 2023

У ході операції вдалося взяти в полон російських військових. Отримана від них інформація допоможе в подальшій деокупації української землі.

Зазначається, що звільнено Благодатне, що на Донеччині.

Нагадаємо, раніше президент України Володимир Зеленський зазначав, що контрнаступальні дії вже відбуваються в Україні. Також він підкреслив, що всі українські командувачі налаштовані позитивно.

Пов’язані публікації

Останні новини
Переглядаючи сайт LVIV.MEDIA ви погоджуєтеся з нашою Політикою конфіденційності