Маляр натякнула на гарні новини з фронту

Маляр натякнула на гарні новини з фронту

Військові бригади отримали листи подяки від Президента України

Заступниця міністра оборони України Ганна Маляр опублікувала світлину, де вона разом із заступником командира 35 бригади морської піхоти Сергієм Олійником та натякнула на добрі новини.

«Читаємо найсвіжіші зведення з поля бою. Настрій гарний. Все буде Україна», — підписала світлину Маляр.

Окрім того Маляр зазначила, що за активні результативні дії 5 окрема штурмова бригада та 35 окрема бригада морської піхоти сьогодні отримали листи подяки від Президента України.

«Президент подякував нашим мужнім і сильним воїнам за досягнення на полі бою. Обидві бригади зараз ведуть активні бойові дії і мають успіхи».

Заступниця міністра зазначила, що 5 окрема штурмова бригада - це взяті панівні висоти на флангах довкола Бахмута. 35 окрема бригада морської піхоти - била окупантів на Миколаївщині, Херсонщині, а зараз воюють з ворогом на Донеччині.

Нагадаємо, фінсько-шведський офіцер департаменту логістики Сил оборони Фінляндії отримав нагрудний знак «За сприяння війську» від головнокомандувача Збройних Сил України Валерія Залужного за свою роботу на підтримку України. Фінські Сили оборони не розкривають імені нагородженого та його конкретної посади.

Пов’язані публікації

Останні новини
Переглядаючи сайт LVIV.MEDIA ви погоджуєтеся з нашою Політикою конфіденційності