• Головна
  • Війна
  • «По коліна в гів*і та багнюці»: Пригожин розповів, що син Пєскова «воював у «Вагнері»

«По коліна в гів*і та багнюці»: Пригожин розповів, що син Пєскова «воював у «Вагнері»

«По коліна в гів*і та багнюці»: Пригожин розповів, що син Пєскова «воював у «Вагнері»

Раніше Пєсков-молодший не горів бажанням йти на фронт

Син речника Кремля Дмітрія Пєскова – Микола Пєсков – нібито воював у ПВК «Вагнер».

Про це розповів очільник «вагнерівців» Євген Пригожин, пише «База».

За його словами, Микола Пєсков «був простим артилеристом». Водночас «вояку» на фронті нібито особисто віддував Пєсков-старший.

«Зі всіх моїх знайомих, вперше про це скажу, одна людина – Д.С. Пєсков, який свого часу прославився закінченим лібералом, свого сина відправив, прийшов і сказав: «забери його простим артилеристом». Відпрацював абсолютно нормально, по коліно у багнюці, у гів*і на «Урагані», - сказав Пригожин.

Проте головний «вагнерівець» не став казати, чи воював Пєсков-молодший в Україні, зокрема у Бахмуті.

Зауважимо, що ця інформація здивувала багатьох, адже восени минулого року соратники російського опозиціонера Олексія Навального подзвонили Миколі Пєскову й від імені воєнкома запросили пройти огляд у військкоматі. Натомість Пєсков-молодший відмовився.

«Якщо ви знаєте, що я пан Пєсков, ви повинні розуміти, наскільки це не зовсім правильно, щоб я там знаходився. Я буду це вирішувати на іншому рівні. Мені треба зрозуміти взагалі, що відбувається і які у мене є права. Завтра щоб мене забрали – повірте, це ні вам, ні мені не потрібно. У мене проблеми захищати батьківщину немає, але мені треба розуміти доцільність моєї там появи, я кажу вам про політичні певні нюанси», - сказав тоді Микола Пєсков.

Нагадаємо, політолог Олексій Кошеля вважає, що Євгенію Пригожину загрожує фізичне знищення. На його думку, засновник ПВК «Вагнер» «загрався» в політичні ігри.

Війна

Останні новини
Переглядаючи сайт LVIV.MEDIA ви погоджуєтеся з нашою Політикою конфіденційності