• Головна
  • Війна
  • Найбільш боєздатна частина російської армії знищена в Україні: у розвідці пояснили, чи варто чекати наступу росіян

Найбільш боєздатна частина російської армії знищена в Україні: у розвідці пояснили, чи варто чекати наступу росіян

Найбільш боєздатна частина російської армії знищена в Україні: у розвідці пояснили, чи варто чекати наступу росіян

В цілому росіяни переходять до стратегічної оборони

Найбільш боєздатна частина російської армії знищена. Винний у цьому саме Путін, адже відправив їх воювати проти України.

Про це представник Головного управління розвідки Міноборони України Андрій Юсов розповів в ефірі телемарафону.

За його словами, наразі російські війська можуть планувати й спробувати реалізовувати тактичні операції. Проте в цілому росіяни переходять до стратегічної оборони.

«Розпіарений «великий» зимовий наступ, який довго анонсувався, ми вже бачимо, що давно позаду, оскільки чергові задачі ворога провалені», – зазначив Андрій Юсов.

Водночас він підкреслив, що в окупантів наразі немає сил повторювати ті спроби, які всі бачили після 24 лютого минулого року.

«Але це не означає, що ворог розбитий або не несе небезпеки для України. Є велика кількість живої сили, мобілізаційний потенціал, значна кількість техніки, нехай навіть часто застарілої. Але найбільш боєздатна частина російської армії знищена в Україні. Знищив її власне Путін, пославши у м’ясорубку», – сказав представник ГУР.

Нагадаємо, керівник ГУР не вірить, що на початку повномасштабного вторгнення начальник Генштабу ЗС РФ Валерій Герасимов і секретар Ради безпеки Росії Микола Патрушев прагнули зупинити війну РФ проти України.

Війна

Останні новини
Переглядаючи сайт LVIV.MEDIA ви погоджуєтеся з нашою Політикою конфіденційності