• Головна
  • Війна
  • Руйнування інфраструктури та цивільні жертви: РФ планує в Білорусі масштабну провокацію

Руйнування інфраструктури та цивільні жертви: РФ планує в Білорусі масштабну провокацію

Руйнування інфраструктури та цивільні жертви: РФ планує в Білорусі масштабну провокацію

11 березня планується організація теле-радіомоста та пряма трансляція з місця подій для пропагандистських ЗМІ в РФ

Російські окупанти планують масштабну провокацію на українсько-білоруському кордоні. Організацію висвітлення подій доручили пропагандисту Владіміру Соловйову.

Про це 9 березня повідомляє Головне управління розвідки МО України.

Українська розвідка зазначає, що найближчим часом військово-політичне командування РФ планує проведення масштабної провокації на кордоні України і білорусі.

Для детального висвітлення провокації в Білорусь має прибути головний російський пропагандист Владімір Соловйов. 11 березня планується організація теле-радіомоста та пряма трансляція з місця подій для пропагандистських ЗМІ в РФ.

Для цього на територію Білорусі прибувають кілька груп росіян. Імовірно, плани окупантів передбачають загрозу руйнування об’єктів інфраструктури та можливі жертви серед мирного населення.

Мета провокації — створення ворожої суспільної думки щодо України з боку білоруських громадян та забезпечення повноцінної участі збройних сил країни у війні на боці РФ.

У ГУР наголошують, що Україна не проводить жодних бойових операцій на території білорусі.

Нагадаємо, у ГУР розповіли, що Росія влаштовує напругу навколо Молдови та невизнаного Придністров’я для відвернення уваги світу від війни в Україні та демонстрації якоїсь «перемоги» для російського народу

Пов’язані публікації

Останні новини
Переглядаючи сайт LVIV.MEDIA ви погоджуєтеся з нашою Політикою конфіденційності