• Головна
  • Війна
  • На аеродромі в російському місті Енгельс лунали вибухи: що відомо

На аеродромі в російському місті Енгельс лунали вибухи: що відомо

Наразі відомо про трьох загиблих російських військових

У російському місті Енгельс Саратовської області лунала повітряна тривога, а також стався вибух поблизу аеродрому російської стратегічної авіації.

Про це повідомляють російські ЗМІ та Telegram-канали.

Baza із посиланням на дані мешканців пише, що, за попередніми даними, є постраждалі.

Як вказує Telegram-канал «Топор», пролунали два вибухи в районі аеродрому: перший слабший, другий значно сильніший. Служби виїхали у бік аеродрому.

На відео, розміщеному в мережі, також було чути сирену. Однак російська служба BBC News уточнила, що підтвердити справжність відео неможливо. Представники видання вивчили метадані й дійшли висновку, що відео створене одночасно з постом.

Крім того, за даними Baza, площа пожежі після вибуху в Енгельсі становила 120 квадратних метрів. За попередніми даними, загинули три людини. Ще четверо людей госпіталізували.

Водночас «РИА Новости» з посиланням на Міноборони рф повідомило, що росіяни збили на малій висоті під час підльоту до військового аеродрому «Енгельс» український безпілотник. Внаслідок падіння уламків троє російських військових, які перебували на аеродромі, отримали смертельні поранення. Авіатехніка пошкоджень, нібито, не зазнала.

Разом з тим губернатор Саратовської області Роман Бусаргін заявив, що жодних надзвичайних подій у житлових кварталах Енгельса не було. Мовляв, відомості про подію на військовому об'єкті перевіряють силові структури. Згодом Бусарін додав, що все ж таки на аеродромі загинули троє військових.

Нагадаємо, на авіабазі «Енгельс», що у Саратовській області, раніше, 5 грудня, вже лунав вибух. Тоді було пошкоджено два бомбардувальники-ракетоносці Ту-95. Також повідомляли, що внаслідок удару постраждали двоє військових, їх госпіталізували.

Пов’язані публікації

Останні новини
Переглядаючи сайт LVIV.MEDIA ви погоджуєтеся з нашою Політикою конфіденційності