• Головна
  • Війна
  • Тих, хто скаржиться, кудись вивозять: окупант просить жінку не писати путіну

Тих, хто скаржиться, кудись вивозять: окупант просить жінку не писати путіну

Жінка хотіла написати листа путіну про недоліки служби в російській армії

Російський військовий під час розмови просить жінку не відправляти листа зі скаргами до президента рф путіна, адже всіх, хто скаржився раніше, вивезли в невідомому напрямку.

Про це йдеться у перехопленні Головного управління розвідки Міноборони України.

Під час телефонної розмови жінка повідомляє військовому рф, що їх спільного знайомого, який, ймовірно, був поранений, потягом відправили до іншого госпіталю, адже лікарні в Санкт-Петербурзі переповнені, і наразі працюють лише на екстренні випадки.

Після цього вона озвучує свій намір написати путіну про всі недоліки військової служби свого чоловіка, адже йому досі не видали зимову форму та не виплатили обіцяних коштів.

Чоловік негативно реагує на її пропозицію, пояснюючи, що видана форма нікуди не годиться, а у взутті лише «ноги зламати, як на ковзанах - підошва кругла».

Та додає, що «путіну взагалі по***», що у них діється, і замість допомоги, всіх хто скаржиться вивозять в невідомому напрямку.

«У нас хто скаржиться, всіх х*й знає куди відвозять, бл*», - пояснив окупант.

Додамо, в одному з перехоплень військовий рф скаржиться жінці, що відтепер за пияцтво з'явився внутрішній наказ розстрілювати на місці, хоча, за його словами, раніше стріляли в ноги.

Раніше у ГУР розповіли, як окупант у розмові з матір'ю розповів, як свій же танк розстріляв 20 російських військових. Вони всі померли.

 Нагадаємо, батьки російських окупантів радять синам ламати собі руки і ноги.

Пов’язані публікації

Останні новини
Переглядаючи сайт LVIV.MEDIA ви погоджуєтеся з нашою Політикою конфіденційності