• Головна
  • Війна
  • П’яна стрілянина і неоформлення бойових втрат в армії рф — нове перехоплення ГУР

П’яна стрілянина і неоформлення бойових втрат в армії рф — нове перехоплення ГУР

П’яна стрілянина і неоформлення бойових втрат в армії рф — нове перехоплення ГУР

У перехопленій розмові чоловік говорить, що їхнього полковника посадили за те, що він продав десять КАМАЗів

Мобілізований до російської армії у "днр"  чоловік розповідає про п’яну стрілянину і неоформлення бойових втрат.

Про це йдеться у новому перехопленні Головного управління розвідки.

У перехопленій розмові чоловік говорить про дев’ятнадцятирічного снайпера їхнього підрозділу із зором мінус сім. Його нещодавно вбили в бою.

"Знаєш, що найцікавіше? Спочатку збирались якийсь папірець батькам на виплати. Компенсація – велика сума. А тепер навіть цього не зроблять. Навіть не напишуть, що він загинув на бойових… Це буде оформлено, як просто загинув", — ділиться мобілізований.

Він додає, що їхнього полковника посадили за те, що він продав десять КАМАЗів. Разом з тим чоловік розповідає, що їхні командири влаштували п’яну стрілянину.

"Ми вчора ввечері з посту прийшли. Чуємо, на боці зв’язківців така стрілянина почалась. І вибухи, і стрілянина. Думали, хрін знає що. А потім прислухались – тільки один автомат стріляє. А сьогодні інформація — наші чудові суперкомандири, зрозуміло під синім змієм, вирішили постріляти в бік зв’язківців. Пацан каже: я от встиг лягти і чув як над головою літало. Кинули гранату біля будинку, осколком посікло. Вибухнула поруч з БК (боєкомплект). Командири", — пригадує чоловік.

Війна

Останні новини
Переглядаючи сайт LVIV.MEDIA ви погоджуєтеся з нашою Політикою конфіденційності